Wilders roept moslims op islam te verlaten

Geert Wilders (foto), de leider van de Nederlandse Partij voor de Vrijheid, roept moslims in de hele wereld op de islam te verlaten. Hij doet dat maandag in een speech in New York, ter promotie van zijn boek Marked for Death.

Wilders stelt dat zijn boek geschreven is om mensen te informeren over de “totalitaire ideologie” die de islam volgens hem is. Maar het boek is volgens hem ook een aanmoediging aan vrijheidslievende moslims om de islam de rug toe te keren.

“Ik steun degenen die voor vrijheid in de islamitische wereld strijden volledig. De Arabische, Turkse, Iraanse, Pakistaanse en Indonesische bevolkingen hebben een enorm potentieel. Als zij zich konden bevrijden van het juk van de islam, als ze zouden stoppen Mohamed als hun rolmodel te zien en als ze zich zouden losmaken van de haatdragende Koran, dan zouden ze verbazingwekkende dingen kunnen bereiken”, aldus Wilders in zijn speech.

Gedoogsteun

Hij gaat daarin ook in op de mislukking van het Catshuisberaad vorige week en zijn beslissing om de gedoogsteun aan het kabinet in te trekken. Wilders noemt het een moeilijk besluit, maar zegt dat hij geen andere keus had dan het kabinet ten val te brengen.

“We richten ons nu op verkiezingen op 12 september. Onze campagne zal gaan over de noodzaak om onze nationale soevereiniteit te herstellen, want zonder kunnen we onze identiteit niet verdedigen en niet vechten tegen de islamisering.”

Foto Reuters

Bron: http://www.hbvl.be/nieuws/buitenland/aid1164048/wilders-roept-moslims-op-islam-te-verlaten.aspx#

Advertenties

~ door Eline Borms op mei 2, 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: