Mama Houston werkt aan boek over Whitney

De gospelzangeres Cissy Houston sprak deze week met uitgevers in New York omdat ze een boek over het leven van haar dochter wil maken. Dat meldden verschillende aanwezigen op de vergadering.

Cissy noemde haar dochter vaak ‘Nippy’, een koosnaampje uit haar jeugd, dit zou ook de titel van de biografie zijn. De moeder leek emotioneel en lichamelijk vermoeid, aldus getuigen. Volgens dezelfde bronnen zijn de onderhandelingen wel nog volop aan de gang.

Wat brengt het op?
De 78-jarige moeder wil het echte verhaal van haar dochter schrijven. “Het boek zal de slechte en goede feiten over mijn dochter bevatten”, vertelde ze aan een uitgever. Wat Cissy bereid is te onthullen zal bepalen hoeveel geld ze zal krijgen van de uitgever. Het zou over een bedrag van zeven cijfers gaan. Maar de moeder wil niet graag de details over de dood en de drugsverslaving van haar dochter uit de doeken doen.

Volgens Cissy circuleren er heel wat leugens over haar dochter, die wil ze ontkrachten. Ze schreef al haar eigen memoires neer in het boek genaamd ‘How Sweet the Sound’. Ze zal beroep doen op een ghostwriter voor dit werk. Dit is niet het eerste boek dat gepland is sinds de dood van Whitney.De gospelzanger BeBe Winans zou werken aan een memoire waarin hij over zijn vriendschap met de overleden zangeres vertelt. Dit zou ‘The Whitney I Knew’ gedoopt worden en in juli verschijnen.

Bron: http://www.hln.be/hln/nl/12316/Overlijden-Whitney-Houston/article/detail/1430700/2012/04/28/Mama-Houston-werkt-aan-boek-over-Whitney.dhtml

Advertenties

~ door Eline Borms op april 30, 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: